У Рівненському апеляційному судді обрали суддів-спікерів

12:03, 14 февраля 2019
Обрані судді-спікери висвітлюватимуть позицію апеляційного суду щодо прийнятих рішень.
У Рівненському апеляційному судді обрали суддів-спікерів
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Відтепер судді-спікери висвітлюватимуть офіційну позицію суду щодо прийнятих рішень, надаватимуть коментарі та інтерв’ю, налагоджуватимуть співпрацю з журналістами місцевих та всеукраїнських ЗМІ. Таке рішення прийнято під час зборів суддів, які відбулися сьогодні в Рівненському апеляційному суді.

Надія Ковальчук і Сергій Єремейчук — не тільки досвідчені судді, але й мають достатній досвід спілкування з журналістським корпусом, представниками громадських організацій, активістами.

Сергій Володимирович вперше суддею-спікером обраний у квітні 2016 року. Зокрема, його напрямок — надання інформації щодо кримінальних проваджень, змін, які відбуваються у кримінальному та кримінальному процесуальному судочинстві.

Надія Миколаївна — суддя-секретар судової палати з розгляду цивільних справ Рівненського апеляційного суду суддею-спікером обрана вперше. Однак і в її практиці є ефективна комунікація зі ЗМІ та участь у численних заходах, на які запрошують представники громадських організацій, навчальні заклади, мас-медіа.

«Важлива роль Рівненського апеляційного суду відведена й просвітницькій діяльності. У суді постійно проводяться навчально-просвітницькі заходи зі студентами-правниками, ліцеїстами та школярами. Дбаючи про правову освіту молоді, підвищення їхнього рівня правової культури, судді-спікери знайомили юних гостей з діяльністю суду та завданнями, які стоять перед судовою владою України, розповідали про завдання й функції Рівненського апеляційного суду», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що призначено заступника голови Чернігівського окружного адміністративного суду.

Крім цього, ми писали, що шостий апеляційний адмінсуд обрав заступника голови.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Віктор Валюх
    Віктор Валюх
    голова Волинського окружного адміністративного суду
  • Олена Білоконь
    Олена Білоконь
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді
  • Лариса Рогач
    Лариса Рогач
    голова Касаційного господарського суду у складі Верховного Суду
  • Євген Синельников
    Євген Синельников
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді