ССО взяла під охорону десяту установу системи правосуддя на Волині

17:41, 13 октября 2020
Загалом під опікою ССО – 391 установа Феміди в усіх областях України, охорону яких здійснюють понад 1150 судових охоронців.
ССО взяла під охорону десяту установу системи правосуддя на Волині
sso.court.gov.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У вівторок, 13 жовтня, під охорону Служби судової охорони перейшов Ковельський міськрайонний суд Волинської області, передає пресслужба ССО.

Начальник Територіального управління Служби судової охорони у Волинській області полковник Служби Володимир Сюйва, звертаючись до судових охоронців, які розпочали нести службу з охорони судової установи, звернув особливу увагу на пильність та відповідальність у несенні служби, важливість покладених на Службу завдань та наголосив на ввічливому ставленні до відвідувачів і працівників судової установи.

"Від вашої професійності та чіткості дій, виконання покладених на вас обов’язків, залежить спокійний режим роботи судової установи. Особливу увагу прошу звернути на заходи безпеки та пильності в умовах карантину, адже цей аспект на сьогодні важливий у всіх сферах суспільства", - підкреслив полковник Служби судової охорони Володимир Сюйва.

Варто додати, що судові охоронці забезпечені всіма необхідними спеціальними засобами та засобами індивідуального захисту. Також вони здійснюватимуть температурний скринінг та слідкуватимуть, щоби усі відвідувачі суду дезінфікували руки.

Голова Ковельського міськрайонного суду Волинської області В’ячеслав Лесик також привітав судових охоронців із початком несення служби у стінах судової установи та висловив сподівання на конструктивну співпрацю.

А присутня на заході голова Територіального управління Державної судової адміністрації України у Волинській області Наталія Коцирій подякувала співробітникам Служби судової охорони за рік несення служби із забезпечення безпеки правосуддя у судових установах Волині.

"За рік роботи Служби судової охорони у судах Волині ми можемо без перебільшення називати Вас нашим надійним плечем", - зазначила Наталія Коцирій.

За доброю традицією, усьому жіночому колективові прийнятої під охорону судової установи подарували квіти.

Ковельський міськрайонний суд став 10 установою системи правосуддя Волинської області, яка охороняється Службою судової охорони. А загалом під опікою Служби – 391 установа Феміди в усіх 24 областях України, охорону яких здійснюють понад 1150 судових охоронців.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що ССО взяла під охорону Херсонський апеляційний суд.

Також взято під охорону Московський районний суд Харкова

Додамо, що співробітники Служби судової охорони почали використовувати бодікамери.

ССО взяла під охорону ще один суд на Дніпропетровщині.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Статус ограничено пригодных отменят: как это повлияет на мобилизацию
Telegram канал Sud.ua
Статус ограничено пригодных отменят: как это повлияет на мобилизацию
Сегодня день рождения празднуют
  • Ірина Гирила
    Ірина Гирила
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Леонід Лобойко
    Леонід Лобойко
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Марія Мартинишин
    Марія Мартинишин
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Людмила Граб
    Людмила Граб
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Ольга Дегтярьова
    Ольга Дегтярьова
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва