Суди на Львівщині та Запоріжжі повідомляють про тимчасове припинення відправлення кореспонденції

20:15, 26 апреля 2021
Відсутність поштових марок призводить до порушення строків розгляду судових справ.
Суди на Львівщині та Запоріжжі повідомляють про тимчасове припинення відправлення кореспонденції
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У зв’язку з відсутністю фінансування Жовківський районний суд Львівської області не в змозі здійснювати поштові відправлення викликів, повідомлень та інших процесуальних документів.

З метою дотримання вимог процесуального закону та продовження здійснення судочинства Жовківський районний суд Львівської області просить учасників судових процесів з розумінням поставитись до ситуації, що склалася, та:

  1. При поданні документів подавати заповнену заяву про надсилання судової повістки у вигляді SMS-повідомлень, вказуючи свій номер мобільного телефону, а також на отримання електронних листів, вказуючи свою електронну пошту .
  2. Для отримання інформації про дату судового розгляду використовувати сайт суду, розділ «Список справ призначених до розгляду» за посиланням
  3. Додатково інформацію про рух судової справи можна дізнатись, зателефонувавши до суду.

До того ж Шевченківський районний суд м. Запоріжжя доводить до відома, що з 14 квітня 2021 року, у зв’язку із відсутністю знаків поштової оплати (марок) поштова кореспонденція суду не відправляється.

З метою дотримання вимог процесуального закону та продовження здійснення судочинства Шевченківський районний суд м. Запоріжжя  просить учасників судових процесів з розумінням поставитись до ситуації, що склалась,  та:

 - при поданні документів подавати заповнену заяву про надсилання судової повістки у вигляді SMS-повідомлень, вказуючи свій номер мобільного телефону та/або електронну адресу;

 - для отримання інформації про дату судового розгляду використовувати сайт суду, розділ «Список справ призначених до розгляду» за посиланням.  

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що в Одеському окружному адмінсуді закінчились кошти на відправлення кореспонденції.

Така ж проблема у Шевченківському райсуді Києва.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва