Антикорупційна програма ВРП на 2021-2025 роки погоджена НАЗК

10:50, 24 ноября 2021
Комісією з розробки Антикорупційної програми здійснено якісну роботу з вивчення корупційних ризиків ВРП.
Антикорупційна програма ВРП на 2021-2025 роки погоджена НАЗК
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Антикорупційна програма Вищої ради правосуддя на 2021–2025 роки отримала погодження Національного агентства з питань запобігання корупції. Про це йдеться на офіційному сайті ВРП.

Зазначається, що Комісією з розробки Антикорупційної програми здійснено якісну роботу з вивчення корупційних ризиків ВРП. Проведено оцінювання 26 ідентифікованих корупційних ризиків. Визначено 10 корупційних ризиків із середнім рівнем пріоритетності та 16 – із низьким. Комісія вирішила, що в діяльності Вищої ради правосуддя, як і минулого року, відсутні корупційні ризики з високим рівнем пріоритетності.

Комісією з розробки Антикорупційної програми враховані зауваження та пропозиції Національного агентства з питань запобігання корупції до антикорупційної програми Вищої ради правосуддя на 2021 рік.

Політика Вищої ради правосуддя щодо запобігання та протидії корупції ґрунтується на принципах верховенства права, доброчесності публічної служби, формування негативного ставлення до проявів корупції, невідворотності відповідальності за корупційні правопорушення, ефективності та законності використання бюджетних коштів, прозорості та відкритості діяльності.

Із повним текстом програми можна ознайомитися за посиланням.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що ВРП звернулась до Глави Уряду щодо компенсації витрат членам Конкурсної комісії з обрання членів ВККСУ.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВа також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва