Верховний Суд звернувся до українців

11:46, 24 февраля 2022
ВС засуджує всі дії з боку РФ.
Верховний Суд звернувся до українців
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На фоні введення воєнного стану Верховний Суд звернувся до українців. Про це повідомляє пресслужба ВС.

«Україна  є суверенною та незалежною державою. Україна обрала цей шлях у 1991 році. Це наш вільний та свідомий вибір. Після порушення з боку РФ суверенітету та територіальної цілісності нашої країни, парламентом введено воєнний стан.  Верховний Суд засуджує всі дії з боку Російської Федерації з порушення суверенітету та територіальнї цілісності України.

Від сьогодні суди, органи та установи системи правосуддя України працюють відповідно до Закону України «Про правовий режим воєнного стану», – йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що Верховний Суд, Рада суддів України та Державна судова адміністрація України у межах своїх можливостей та повноважень надаватимуть всім судам підтримку в цей непростий час.

«Судді Верховного Суду залишаються вірними присязі та захищатимуть незалежність та територіальну цілісність України як через правові механізми, так і, якщо доведеться, зі зброєю в руках. Закликаємо суддів та працівників апаратів судів бути вірними присязі. Зберігаймо спокій та робимо свою справу», – заявили у ВС.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Зеленський дає брифінг.

Також ми розповіли, що російська військова техніка порушила державний кордон в чотирьох областях України.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВа також на нашу сторінку у Facebook, Viber та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва