В Одесі СБУ затримала зухвалих контрабандистів

18:25, 15 ноября 2018
Незаконно ввезену продукцію продавали місцеві підприємці.
В Одесі СБУ затримала зухвалих контрабандистів
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В Одесі співробітникам Служби безпеки України вдалось заблокувати контрабандне ввезення підакцизних товарів на територію України, передає прес-служба СБУ.

Спецслужба встановила, що деякі місцеві жителі налагодили незаконне переправлення алкоголю і тютюнових виробів з однієї з сусідніх країн. Зловмисники отримували продукцію через міжнародні поштові сервіси. Для тимчасового зберігання контрабандного товару ділки використовували складське приміщення одного з поштових перевізників в обласному центрі. Незаконно ввезену продукцію розповсюджували через місцевих підприємців.

Під час обшуків співробітники СБУ виявили на території «транзитного» складу понад 130 тис. пачок цигарок та майже 500 пляшок алкогольних напоїв без марок акцизного збору. Вартість вилученого товару становить майже 3 мільйони гривень.

У межах розпочатого кримінального провадження за ч. 2 ст. 364 КК України.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що СБУ спільно з Держприкордонслужбою та митницею блокували в Одеській області контрабанду великої партії сигарет з території невизнаної Придністровської молдавської республіки.

Крім того, співробітники Служби безпеки України затримали у Волинській області банду, яка видавала себе за Нацгвардійців.

Також нам стало відомо, що співробітники СБУ спільно з поліцією у рамках протидії незаконному обігу зброї та боєприпасів блокували у Мелітополі збут військових засобів ураження.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде