Ударили по голові і забрали рюкзак: невідомі у Чернівцях викрали у підприємця 350 тисяч

08:15, 2 февраля 2019
Нападникам оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 186 КК .
Ударили по голові і забрали рюкзак: невідомі у Чернівцях викрали у підприємця 350 тисяч
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Чернівцях 28 січня невідомий ударив чоловіка по голові пляшкою, відібрав рюкзак, у якому знаходилися 349 тисяч гривень, і втік у невідомому напрямку. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

На місце події невідкладно направлена слідчо-оперативна група Шевченківського відділення поліції з кінологом. На пошук злочинця були зорієнтовані наряди патрульної поліції та працівники оперативних підрозділів ГУНП. Однак першочергові пошукові та слідчо-оперативні дії не дозволили поліцейським затримати злочинця по «гарячому» сліду.

Подальші розшукові заходи та результати відпрацювання кола знайомих потерпілого вивели на слід двох чернівчан. Один з них, раніше судимий за грабіж, був знайомим з жертвою та виявився замовником злочину, другий став його виконавцем. Частину коштів своєї жертви зловмисники встигли витратити, решту поліцейські вилучили під час затримання.

Нападникам оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 186 («Грабіж») Кримінального кодексу України. Суд обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що на проспекті Бажана в Дарницькому районі Києва поліція затримала чоловіка за пограбування за місцем колишньої роботи. Раніше зловмисник працював у цьому кіоску з продажу кавових напоїв, та не так давно його звільнили з невідомих причин.

Крім того, ми повідомляли, що у Дніпровському районі Києва чоловік напав на жінку, яка поверталася з роботи. Зловмисник повалив жертву на землю й почав душити. Він відібрав у жінки 200 гривень і тільки після цього відпустив.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України