Теща з сокирою накинулася на зятя: інцидент в Київській області

15:05, 12 марта 2019
Жінка двічі вдарила співмешканця своєї доньки гострою частиною сокири.
Теща з сокирою накинулася на зятя: інцидент в Київській області
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В селі Побережка під час розпиття алкоголю сталася сварка між родичами. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції в Київській області. 

П’яна жінка накинулася на співмешканця своєї доньки і двічі вдарила його по голові гострою частиною сокири. Сусіди відразу ж викликали швидку та поліцію. Нападницю правоохоронці затримали вдома: жінка заснула і не могла пригадати скоєне. Поранений 45-річний чоловік був доправлений до реанімаційного відділення лікарні. Зараз його життю вже нічого не загрожує.  

58-річна місцева жителька затримана у порядку ст. 208 КПК України. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 15 (замах на злочин) та ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Жінці оголошено підозру, запобіжний захід їй обере суд.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» писала про загадкове вбивство на Київщині: знайшли труп із проломленою головою, на тілі були численні поранення.

Також ми повідомляли, що під Одесою знайшли труп іноземця. Обгоріле тіло чоловіка було виявлено в приміщенні електростанції водонасосної станції.

Крім цього, ми писали, що в Києві в лісі знайшли тіло жінки. Труп лежав у скрученому стані на дні метрової ями, що залишилася після викорчовування дерева.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді