Вбивство Старицького: справу Кожари розгляне Шевченківський райсуд Києва

10:35, 26 марта 2020
Справа надійшла до суду 26 березня.
Вбивство Старицького: справу Кожари розгляне Шевченківський райсуд Києва
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

До Шевченківському районного суду м. Києва надійшло клопотання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно Кожари Леоніда Олександровича. Про це повідомляє прес-служба суду.

«Повідомляємо, що 26 березня 2020 року на розгляд до Шевченківського районного суду міста Києва надійшло клопотання слідчого управління Головного управління Національної поліції в Київській області про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно Кожари Леоніда Олександровича.

Звертаємось з наполегливим проханням до ЗМІ утриматися від відвідування приміщення суду та повідомляємо, що з метою дотримання карантинних заходів та недопущення скупчення людей в залі судового засідання будуть присутні лише учасники судового процесу», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що судом прийнято рішення про он-лайн трансляцію судового засідання, лінк на он-лайн трансляцію, як і час проведення трансляції буде повідомлено додатково.

Раніше «Судово-юридична газета» інформувала, що  26 березня Колишній міністр закордонних справ України Леонід Кожара був затриманий співробітниками поліції за підозрою в умисному вбивстві Сергія Старицького.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Ірина Гирила
    Ірина Гирила
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Леонід Лобойко
    Леонід Лобойко
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Марія Мартинишин
    Марія Мартинишин
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Людмила Граб
    Людмила Граб
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Ольга Дегтярьова
    Ольга Дегтярьова
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва