Звільнення заручників у Луцьку: спецоперацію контролюють Аваков і заступник Баканова

15:55, 21 июля 2020
Спецоперацію координують міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков та перший заступник голови СБУ – керівник Антитерористичного центру при СБУ Руслан Баранецький.
Звільнення заручників у Луцьку: спецоперацію контролюють Аваков і заступник Баканова
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Луцьку чоловік захопив маршрутний автобус з пасажирами. Терорист озброєний та має при собі вибухівку. Очевидці стверджують, що чули постріли біля автобуса. Центр міста перекритий, на місці працюють вибухотехніки і поліція.

Спецоперацію зі звільнення заручників у Луцьку, яких утримує в автобусі зловмисник вже близько шести годин, координують Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков та перший заступник голови СБУ – керівник Антитерористичного центру при СБУ Руслан Баранецький. Про це повідомляє прес-служба Нацпліції.

«На місці події перебувають Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков та перший заступник голови СБУ – керівник Антитерористичного центру при СБУ Руслан Баранецький задля координації дій усіх залучених структурних підрозділів правоохоронних органів», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що поліцейські допомагають співробітникам Служби безпеки України під час проведення ними спецоперації зі звільнення заручників, забезпечуючи правопорядок на місці надзвичайної події.

«Судово-юридична газета» веде пряму трансляцію з місця подій.

Крім того, Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков терміново вилетів у Луцьк для координації дій підрозділів МВС в умовах надзвичайної події. 

Додамо, що вибухотехніки знешкодили одну гранату, яку викинув зловмисник.

А ще жителів Луцька просять залишатися вдома та на робочих місцях поки у місті триває спецоперація зі звільнення заручників. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей