Епідемія коронавірусу в Україні ще попереду - прогноз вчених

17:13, 14 сентября 2020
На 18 вересня кількість інфікованих складе 3 тисячі випадків і 50 летальних випадків в день.
Епідемія коронавірусу в Україні ще попереду - прогноз вчених
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Вчені прогнозують зростання кількості нових заражень COVID-19 по всій Україні. Про це повідомляють на сайті Національної академії наук України.

Прогнозується, що середнє значення кількості нових інфікованих на 18 вересня складе 3 тисячі випадків і 50 летальних випадків в день.

«Спостерігається зростання частки хворих (серед усіх інфікованих), про хворобу яких стає відомо відразу з фактом смерті, а також зростання частки літніх хворих, яка асоційована з показником летальності. Зростання частки таких хворих також може бути ознакою погіршення охоплення випадків інфекції тестуванням в деяких регіонах», - йдеться в повідомленні.

Наразі кількість одужавших кожного дня збільшується і складає близько 900 нових випадків на день. Вчені підрахували, що в середньому по Україні кількість ПЛР-тестів, витрачених на одне нове виявлення, майже не змінилося, хоча останнім тижнем спостерігається незначна позитивна тенденція.

До слова, Одеський окружний адміністративний суд повідомив про лабораторно підтверджений випадок захворювання на COVID-19.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Лубенський міськрайонний суд Полтавської області відновив свою роботу після спалаху коронавірусу.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Оксана Заворотна
    Оксана Заворотна
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області