ССО взяла під охорону дві судові установи на Прикарпатті та Кіровоградщині

19:53, 20 ноября 2020
Для охоронців Феміди провели інструктаж.
ССО взяла під охорону дві судові установи на Прикарпатті та Кіровоградщині
Джерело фото: SSOcentral / facebook.com
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У п’ятницю, 20 листопада, ще дві судові установи системи правосуддя держави перейшли під охорону Служби судової охорони на Прикарпатті та Кіровоградщині. Про це повідомляє пресслужба ССО.

Відсьогодні співробітники Територіального управління Служби судової охорони Прикарпаття забезпечуватимуть охорону й безпеку Верховинського районного суду Івано-Франківської області.

Начальник Територіального управління Служби судової охорони в Івано-Франківській області полковник Служби Андрій Маланій провів інструктаж для судових охоронців, які заступили на охорону цієї судової установи.

Зокрема, він ще раз нагадав підлеглим вимоги щодо надійного забезпечення безпеки всіх учасників судового процесу, підтримання належного громадського порядку в суді та неухильного дотримання протиепідемічних заходів, спрямованих на протидію розповсюдженню гострої респіраторної хвороби COVID-19.

Присутні на церемонії взяття під охорону судової установи голова суду Андрій Бучинський та керівник апарату суду Вікторія Білак привітали судових охоронців із початком несення служби, побажали їм натхнення, спокійних робочих буднів і міцного здоров’я.

Верховинський районний суд став дев’ятнадцятим об'єктом судової влади, який перейшов під охорону Територіального управління Служби судової охорони Франківщини.

А на Кіровоградщині співробітники Служби взяли під свою охорону Новоукраїнський районний суд Кіровоградської області.

Співробітників, які відсьогодні охоронятимуть установу, керівництву суду представив начальник Територіального управління Служби судової охорони у Кіровоградській області полковник Служби Сергій Білоус.

Він також провів інструктаж для охоронців Феміди щодо підтримання в суді належного громадського порядку, необхідності ввічливого ставлення до суддів, працівників і відвідувачів суду, а також дотримання заходів безпеки під час карантину.

За сталою традицією, співробітники Служби привітали жіночі колективи судів квітами.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що ССО взяла під охорону Херсонський апеляційний суд.

ССО взяла під охорону ще один суд на Дніпропетровщині.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде