Незаконне отримання компенсації за житло: колишній нардеп постане перед судом

16:38, 4 декабря 2020
Незважаючи на наявність власного житла у столиці, народний обранець з листопада 2014 року до серпня 2019 року незаконно отримав понад 928 тис. гривень компенсації за користування готельним номером в ДП «Готельний комплекс «Національний».
Незаконне отримання компенсації за житло: колишній нардеп постане перед судом
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Прокурорами Спеціалізованої антикорупційної прокуратури закінчено досудове розслідування та скеровано до суду справу стосовно народного депутата України VIII скликання, обвинуваченого у незаконному отриманні компенсації за оренду житла. Про це повідомляє пресслужба САП.

Так, в ході досудового розслідування встановлено, що незважаючи на наявність власного житла у столиці, народний обранець з листопада 2014 року до серпня 2019 року незаконно отримав понад 928 тис. гривень компенсації за користування готельним номером в ДП «Готельний комплекс «Національний».

14 травня 2020 року за погодження прокурорів #САП детективами #НАБУ колишньому нардепу повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 364 КК України («Зловживання владою або службовим становищем»).

Наразі обвинувальний акт стосовно вказаного колишнього депутата скеровано до Вищого антикорупційного суду для розгляду по суті.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» писала, що прокурори скерували до суду справу щодо надання неправомірної вигоди керівнику Держрезерву України.  

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді