У Києві сталося 5 дитячих самогубств: підозрюють що це нова «гра», схожа на «Синій кит»

03:00, 4 февраля 2021
У правоохоронних органах кожний випадок розглядається окремо, втім люди в коментарях у соцмережах припускають, що така кількість подібних дитячих самогубств не просто збіг обставин.
У Києві сталося 5 дитячих самогубств: підозрюють що це нова «гра», схожа на «Синій кит»
Джерело фото: Нацполіція
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Києві та області за останні 2 тижні сталося 5 дитячих самогубств. Підозрюють нову смертельну гру, схожу на «Синій кит».

Так, 2 лютого, на вул. Максимовича, 3Г з балкону багатоповерхового будинку випала 13-річна дівчинка. Про це повідомили на Facebook-сторінці «Київ Оперативний».

«На жаль, падіння виявилося смертельним. Лікарі вже нічим допомогти не змогли», – зазначили  в дописі.

Дівчинка залишила біля балкону свій телефон і сумку. 

1 лютого подібна ситуація трапилася на вулиці Орловській, що в Шевченківському районі столиці. Дівчина 2004 року народження вистрибнула із вікна п’ятого поверху. Про це повідомили на офіційному сайті Нацполіції.

«Попередньо правоохоронці з’ясували, що дівчина посварилась із хлопцем, після чого вистрибнула із вікна п’ятого поверху. Встановлено, що потерпіла - уродженка міста Ковель 2004 року народження. Наразі її госпіталізовано до медичного закладу», – зазначили в повідомленні поліції.

Окрім цього, 28 січня близько 15:00 з вікна 15 поверху в селищі Чайки, що на Київщині, випав 10-річний хлопчик. Про це повідомили на Facebook-сторінці поліції Київської області.

Хлопчик теж перед падінням поскладав біля вікна всі свої речі – портфель, телефон та верхній одяг.

«Медики, які прибули за адресою, констатували смерть», – зазначили в дописі.

26 січня в Броварах на вул. Симоненка, 105 із 15-го поверху новобудови випав 18-річний курсант Національної академії внутрішніх справ. Про це повідомили в Броварському районному управлінні ГУ ДСНС України, передають у «Трибуні-Броварів».

«Близько 21:30 на диспетчерський пульт надійшло повідомлення про падіння людини з висоти у «вікно» підвальної шахти. На жаль, від отриманих травм хлопець загинув на місці», – зазначили в повідомленні.

Правоохоронці тоді розповіли, що загиблий був курсантом другого курсу навчально-наукового інституту підготовки слідчих Національної академії внутрішніх справ. Із вересня 2020-го хворів на анорексію (початкова стадія) та згодом почав одужувати та відвідувати психолога.

19 січня в Голосіївському районі пізно ввечері 12-річний хлопець випав із 15 поверху. Про це повідомили на Facebook-сторінці Центру екстренної медичної допомогти.

У правоохоронних органах кожний випадок розглядається окремо, втім люди в коментарях у соцмережах припускають, що така кількість подібних дитячих самогубств не просто збіг обставин.

Кияни пишуть, що це може бути нова смертельна гра, схожа на «Синій кит».

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що під Харковом дитину насмерть загриз собака. 

Також у Хмельницьку хлопчика привалила бетонна плита. 11-річна дитина загинула від отриманих травм. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва