У Києві знову «мінували» будівлю суду

14:06, 26 апреля 2021
Правоохоронцями жодного вибухового чи небезпечного предмета не було знайдено.
У Києві знову «мінували» будівлю суду
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У понеділок, 26 квітня, близько 10 години на спецлінію 102 Національної поліції надійшло повідомлення про замінування Північного апеляційного господарського суду столиці. Про це повідомляє пресслужба ССО міста Київ та Київської області.

«На можливу загрозу вибуху одразу відреагували правоохоронці, Державна служба з надзвичайних ситуацій, медики та комунальні служби міста. Співробітники Територіального управління Служби судової охорони у місті Києві та Київській області допомогли провести евакуацію 30 працівників суду та 10 відвідувачів. За півтори години, після обстеження будівлі вибухотехнічним підрозділом поліції, робота суду була продовжена.

Правоохоронцями жодного вибухового чи небезпечного предмета не було знайдено. З черговим неправдивим повідомленням тепер буде працювати слідчо-оперативна група Національної поліції.

Нагадаємо, що український парламент посилив відповідальність за завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян. Набрав чинності Закон №  1292-ІХ “Про внесення змін до статті 259 Кримінального кодексу України щодо посилення відповідальності за завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян”, який встановлює покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 4 до 8 років», — сказано у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Південно-західний апеляційний господарський суд повідомляв про замінування.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Ірина Гирила
    Ірина Гирила
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Леонід Лобойко
    Леонід Лобойко
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Марія Мартинишин
    Марія Мартинишин
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Людмила Граб
    Людмила Граб
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Ольга Дегтярьова
    Ольга Дегтярьова
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва