Зустрічати Великдень вдома — це прояв турботи і любові, – Зеленський привітав українців зі святом

10:30, 2 мая 2021
«Нехай Великдень наповнить наші серця великою силою та добром для великих справ і великих звершень, нехай він принесе нашій Україні великий мир», - побажав Президент.
Зустрічати Великдень вдома — це прояв турботи і любові, – Зеленський привітав українців зі святом
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Президент України Володимир Зеленський привітав українців з великодніми святами.

«Свято Великодня символізує перемогу життя над смертю, а ми з вами живемо в такий час, коли заради цієї перемоги ми відзначаємо Великдень удома. Але в цьому для нас немає нічого страшного, нудного і тим більше гріховного, тому що це і є виконання християнського зобов'язання, а саме турботи і любові до свого ближнього», - повідомляє Зеленський у відеоролику, розміщеному на офіційному порталі Президента.

Він додав, що святкувати Великдень вдома для нас так само радісно, адже поруч наші кохані, діти, онуки, батьки, найближчі та найрідніші люди.

Також Президент зазначив, що «серед українців багато тих, хто зараз відзначає Великдень на фронті і на передовій - у боротьбі за мир або на медичному чергуванні біля ліжок з хворими як у боротьбі за здоров'я, так і в боротьбі за життя».

«Від щирого серця я бажаю вам, щоб усі ваші рідні, близькі та улюблені були здоровими, були щасливими. Від щирого серця я вітаю вас зі святом. Я бажаю всім приємного відпочинку, сонячної погоди і смачної паски. Нехай Великдень наповнить наші серця великою силою і добром для великих справ. Нехай Великдень принесе вам велику радість, надію, любов, злагоду і достаток. А нашій Україні великий мир», - додав Президент.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал і на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України