У БЕБ прокоментували обшуки ДБР у ексспівробітника Бюро

15:49, 12 января 2022
У Бюро економічної безпеки заявили, що «причиною проведення ДБР процесуальних заходів стали протиправні дії особи, які жодним чином не пов'язані з поточною діяльністю БЕБ».
У БЕБ прокоментували обшуки ДБР у ексспівробітника Бюро
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Бюро економічної безпеки України прокоментували інформацію, яка з’явилась у ЗМІ про обшуки у співробітника установи представниками Державного бюро розслідувань. Заява з’явилась на Facebook-сторінці відомства.

«Щодо інформації, яка розповсюджується в мережі Інтернет та інших месенджерах, повідомляємо таке.

За наявною інформацією, причиною проведення ДБР процесуальних заходів стали протиправні дії особи, які жодним чином не пов'язані з поточною діяльністю БЕБ.

Зазначимо, що відповідна особа, щодо якої здійснювалися слідчі дії, була звільнена згідно зі ст. 38 Кодексу законів про працю України на підставі рапорту про звільнення, поданого ним 27 грудня 2021 року.

БЕБ надає всебічне сприяння діяльності ДБР на кожному етапі досудового розслідування для встановлення всіх обставин», - зазначив т.в.о. начальника Управління внутрішньої безпеки та захисту працівників БЕБ Дмитро Хашимов.

Раніше ми писали, якому рангу держслужбовця буде відповідати спеціальне звання в БЕБ і навіщо БЕБ це потрібно.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВа також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде