Трамп розглядає Маска як радника у разі повернення до Білого дому

09:57, 30 травня 2024
Ілон Маск та Дональд Трамп обговорили можливості офіційного впливу мільярдера на політику.
Трамп розглядає Маска як радника у разі повернення до Білого дому
Джерело фото: Фокус
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Колишній президент США Дональд Трамп, який планує знову балотуватися на пост президента від Республіканської партії, обговорює з мільярдером Ілоном Маском можливість надання йому ролі консультанта у разі повернення Трампа в Білий дім. Про це повідомляє The Wall Street Journal з посиланням на поінформовані джерела.

За інформацією видання, Трамп і Маск провели переговори щодо можливості офіційного впливу мільярдера на політику, зокрема, у питаннях безпеки кордонів та економіки. Проте деталі потенційної ролі Маска в адміністрації Трампа залишаються невідомими.

Раніше між Трампом і Маском були напружені відносини, але зараз вони налагодили дружні зв'язки і регулярно спілкуються по телефону. Джерела повідомляють, що відтоді між Трампом і Маском встановилися тісніші відносини. Вони обмінюються думками щодо імміграції, електромобілів, космічних сил США та інших тем, що стосуються бізнесу Маска.

Крім того, The Wall Street Journal зазначає, що Маск разом з іншим мільярдером Нельсоном Пельтцом проводить кампанію серед елітних кіл з метою переконати їх не підтримувати переобрання чинного президента Джо Байдена. Хоча Маск офіційно не підтримав Трампа, вони зустрічалися приватно у березні, коли Трамп намагався збільшити збір коштів на свою передвиборчу кампанію.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Катерина Широка
    Катерина Широка
    суддя Вищого антикорупційного суду