Раді пропонують звільняти строковиків зі служби під час дії воєнного стану

11:55, 24 березня 2023
Якщо вони вислужили встановлений законом строк служби.
Раді пропонують звільняти строковиків зі служби під час дії воєнного стану
Джерело фото: Слово і діло
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Верховній Раді зареєстрували законопроєкт №9140 щодо проходження строкової військової служби під час дії воєнного стану. Даним законопроєктом пропонується передбачати звільнення зі строкової служби військовослужбовців, які вислужили встановлений законом строк служби, протягом п’яти днів з дня набрання чинності пропонованим законом (для тих, в кого строк служби закінчився до набрання чинності цим законом) або з дня закінчення строку строкової служби (для тих, в кого строк служби закінчиться після набрання чинності цим законом).

Звільнені зі служби строковики будуть зобов’язані не пізніше ніж протягом 5 днів з дня звільнення зі строкової служби прибути до відповідного районного (міського) територіального центру комплектування та соціальної підтримки для взяття на військовий облік, вирішення питання щодо призову на військову службу під час мобілізації, на особливий період, прийняття на військову службу за контрактом, звільнення у запас чи у відставку з підстав та у порядку визначених законом.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

 

 

Закон про посилення мобілізації: військовий облік та інші зміни для українців за кордоном
Telegram канал Sud.ua
Закон про посилення мобілізації: військовий облік та інші зміни для українців за кордоном
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва