Міжнародні партнери виділять на дрова 2,6 млрд гривень – Мінреінтеграції

23:17, 9 жовтня 2023
За словами Верещук, залежно від розташування населених пунктів людям видаватимуть готівку на покупку дров чи привозитимуть їх просто додому.
Міжнародні партнери виділять на дрова 2,6 млрд гривень – Мінреінтеграції
Зображення: freepik.com
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Цьогоріч міжнародні партнери виділять на дрова 2,6 мільярда гривень, розповіла віцепрем’єр-міністр Ірина Верещук в ефірі національного телемарафону. Вона пояснила, що йдеться про населені пункти прифронтових областей, визначені у відповідному наказі Мінреінтеграції.

Верещук пояснила, що залежно від розташування населених пунктів людям видаватимуть готівку на покупку дров чи привозитимуть їх просто додому. Державне підприємство «Ліси України» разом з Укрзалізницею вже опрацьовують маршрути доставки. У фокусі особливої уваги будуть найбільш вразливі категорії населення: жінки з дітьми, маломобільні та самотні люди.

«Цього року ми домовилися з нашими закордонними партнерами, що український Уряд зосередиться на витратах на безпеку й оборону, а міжнародні донори подвоять свої видатки на закупівлю дров. Сума цих потреб становить 2,6 мільярда гривень із 5 мільярдів на проходження зими загалом», – резюмувала віцепрем’єрка.

Нагадаємо, що до зими мешканців прифронтових регіонів мають забезпечити дровами. На цьому наголосила Ірина Верещук.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва