Поспішаючи водій проігнорував червоне світло світлофора: чим все скінчилося

23:31, 10 грудня 2023
Водій порушив ПДР, за що його зупинили правоохоронці та провели профілактичну бесіду.
Поспішаючи водій проігнорував червоне світло світлофора: чим все скінчилося
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

В Оболонському районі столиці поліцейські виявили водія автомобіля Volkswagen, який порушив правила дорожнього руху, проігнорувавши червоне світло на світлофорі й здійснивши поворот ліворуч.

Після виявлення порушення екіпаж патрульної поліції відразу реагував на цю ситуацію та розпочав переслідування транспортного засобу. Після короткого переслідування автомобіль був зупинений, а водій отримав належне зауваження від правоохоронців.

Поліцейські провели з водієм профілактичну бесіду, наголошуючи на важливості дотримання правил дорожнього руху, а також винесли йому постанову за ч. 2 ст. 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Проїзд на заборонний сигнал світлофора).

Відповідно до встановленого законом штрафу, за подібне порушення водієві загрожує штраф у розмірі 510 гривень. Цей випадок служить нагадуванням про важливість дотримання правил дорожнього руху, а також про те, що порушення світлофорних сигналів може мати серйозні наслідки для безпеки всіх учасників дорожнього руху.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва