НАДС затвердило Методичні рекомендації щодо роботи з конфліктами в органах місцевого самоврядування та в державних органах

15:34, 21 июня 2022
У НАДС оприлюднили два важливі документи.
НАДС затвердило Методичні рекомендації щодо роботи з конфліктами в органах місцевого самоврядування та в державних органах
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Національне агентство України з питань державної служби затвердило Методичні рекомендації щодо роботи з конфліктами в органах місцевого самоврядування та в державних органах. Відповідні накази оприлюднили на офіційному сайті НАДС.

«Колеги! Ми зацікавлені, щоб в час воєнних дій, державні органи та органи місцевого самоврядування працювали злагоджено, ефективно та якісно. Разом з тим, у будь-якому колективі можуть виникати міжособистісні конфлікти. І вони впливають на результативність діяльності органу, командний дух.

Відтак, для щоб у колективі панувала комфортна для роботи атмосфера, яка ґрунтуватиметься на злагодженій командній взаємодії, важливо навчитися правильно реагувати на конфлікти та вирішувати їх. А як саме це зробити – розповідаємо в методичних рекомендаціях, в яких ви знайдете ряд покрокових порад та практичних інструментів щодо того як:

— виявляти конфлікти міжособистісного характеру під час виконання посадових обов'язків;

— діагностувати та аналізувати виявлений конфлікт;

— підготуватися до втручання в конфлікт, здійснити таке втручання, а головне — завершити його;

— запобігти виникненню конфліктів на робочому місці.

Ми сподіваємося, що поради та інструменти, описані в методичних рекомендаціях, знайдуть практичне застосування серед спеціалістів, які займаються питання управління персоналом, а також будуть корисними та цікавими кожному публічному службовцю», — заначили у НАДС.

Також ми розповідали, чи можна покладати обов’язки на іншого працівника під час простою за такою посадою та здійснювати за це оплату: роз’яснення НАДС.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді