У деяких регіонах перенесуть пробне ЗНО: деталі

16:27, 6 апреля 2021
Орієнтовний день проведення перенесеного пробного тестування - 24 квітня.
У деяких регіонах перенесуть пробне ЗНО: деталі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Через введення жорстких карантинних заходів і обмеження руху транспорту виникла загроза проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО), яке має відбутися 10 квітня. Через це у Києві та Чернігівській області його перенесуть на 24 квітня. Про це повідомляє пресслужба Міністерства освіти і науки України.

Учасники, які проходитимуть оцінювання 10 квітня, зможуть занести свої відповіді до цього сервісу 10-14 квітня, тобто відповідно до попереднього плану.

Учасники з Києва та Чернігівської області, для яких тестування буде перенесено на 24 квітня, зможуть унести свої відповіді на той тест, на який вони були зареєстровані, з 24 до 28 квітня (після проходження оцінювання).

Крім того, для учасників пробного ЗНО з Києва та Чернігівщини у своїх кабінетах отримають «бонусні тести», які можна буде пройти вдома і внести результати їхнього виконання у спеціальний сервіс 10-28 квітня.

Тобто, якщо учасник із Києва зареєструвався для проходження тесту з математики, він пройде пробне ЗНО з цього предмета 24 квітня і внесе свої відповіді на завдання цього тесту в період з 24 до 28 квітня. Але уже 10 квітня він може ознайомитися із завданнями тестів з української мови, хімії, біології тощо і з 10 до 28 квітня вносити свої відповіді з цих навчальних предметів до сервісу визначення результатів.

Результати пробного ЗНО (за шкалами 1-12 балів, 100-200 балів) буде розміщено в особистих кабінетах усіх учасників оцінювання до 30 квітня.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, що цього року кожний учасник зможе вибрати лише один предмет для проходження пробного ЗНО, а також додатково завантажити тестові зошити з усіх навчальних предметів із переліку предметів ЗНО-2021, пройти тестування вдома, після чого внести свої відповіді на спеціальний сервіс визначення результатів. Відтак можна буде й ознайомитися з процедурою проведення ЗНО під час пробного тестування з одного з навчальних предметів, і перевірити рівень своїх навчальних досягнень з усіх інших навчальних предметів ЗНО (у разі внесення відповідей на спеціальний сервіс). 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді