Обробку персональних даних буде здійснювати штучний інтелект

14:32, 10 октября 2019
Створено унікальний, ексклюзивний продукт у сфері інформаційно-телекомунікаційних технологій.
Обробку персональних даних буде здійснювати штучний інтелект
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Спеціалістами Держаного підприємства «Інформаційні судові системи» було створено унікальний, ексклюзивний продукт у сфері інформаційно-телекомунікаційних технологій. Про це повідомляє прес-служба ДП «ІСС».

Кожний документ, який надходить до Єдиного державного реєстру судових рішень, містить дані, які не можуть бути відкриті для загального доступу. Ці дані підлягають знеособленню.

Старий механізм обробки персональних даних перестав відповідати сучасним реаліям та викликам наприкінці 2017 року. Принцип роботи модулю, що використовувався раніше, був об’єктом інтелектуальної власності російського розробника. Але його ефективність оцінювалась на рівні 20-30%.

Щодня до компанії надходить від 30 до 60 тисяч документів. Цю величезну кількість даних мали б обробляти не менше 40 операторів. Саме тому співробітники ДП «ІСС» було розробили унікальний модуль — штучний інтелект, що дозволяє максимально збільшити ефективність обробки до 95%  і мінімізувати зайнятість спеціалістів. Штучні нейронні мережі не програмуються в звичайному розумінні цього слова, вони навчаються. Можливість навчання — одна з головних переваг нейронних мереж перед традиційними алгоритмами. Саме така модель використовується в нашому штучному інтелекті.  Це аналог Siri, OK Google та інших штучних інтелектів.

На сьогодні вся персональна інформація, що міститься в судових реєстрах, переноситься на цифрові носії. У наш час стрімкого розвитку діджіталізації винахід спеціалістів ДП «ІСС»  робить значний внесок в напрацювання сучасної вітчизняної та світової наукової думки.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що Комітет з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів рекомендує Верховній Раді прийняти в другому читанні та в цілому законопроект про верифікацію та моніторинг державних виплат.

Крім того, в Україні з’явилась онлайн-версія кадастрової карти. Публічна кадастрова карта забезпечує можливість навігації по карті за назвою населеного пункту, пошуку за географічними координатами.

 

Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Литвиненко
    Олександр Литвиненко
    секретар Ради національної безпеки і оборони України
  • Наталя Бжассо
    Наталя Бжассо
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Володимир Біоносенко
    Володимир Біоносенко
    голова Миколаївського окружного адміністративного суду
  • Василь Кузь
    Василь Кузь
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Тетяна Фетісова
    Тетяна Фетісова
    суддя Черкаського апеляційного суду