Питання ліквідації Верховного Суду України: АРССУ звернулась з вимогою до РСУ

14:07, 30 апреля 2020
АРССУ вимагає від Ради суддів розглянути питання щодо скасування рішення РСУ від 12.04.2018 № 18 «Щодо ситуації, яка склалася із ліквідацією Верховного Суду України».
Питання ліквідації Верховного Суду України: АРССУ звернулась з вимогою до РСУ
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У четвер, 30 квітня, Асоціація розвитку суддівського самоврядування України звернулась до голови Ради суддів України Богдана Моніча щодо рішення РСУ № 18 «Щодо ситуації, яка склалася із ліквідацією Верховного Суду України». Текст звернення був оприлюднений на офіційному сайті АРССУ.

У листі зазначається, що рішення Ради суддів від 12.04.2018 № 18 «не забезпечує виконання завдань суддівського самоврядування та має бути скасованим».

«Асоціація розвитку суддівського самоврядування України вимагає від Ради суддів України на черговому засіданні ради розглянути питання щодо скасування рішення Ради суддів України від 12.04.2018 № 18 «Щодо ситуації, яка склалася із ліквідацією Верховного Суду України» та, за необхідності, включити дане питання до порядку денного ХVIII чергового З’їзду суддів України», — йдеться у зверненні.

Рішення РСУ від 12.04.2018 № 18 «Щодо ситуації, яка склалася із ліквідацією Верховного Суду України».

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Асоціація розвитку суддівського самоврядування звернулась до голови ВС з приводу закону №3279-д.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва