Замах на координатора С14: з'явилися нові подробиці

08:00, 4 ноября 2018
Наразі проходить суд з обрання запобіжного заходу.
Замах на координатора С14: з'явилися нові подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У справі щодо замаху на координатора організації С14 затримали п'ятьох підозрюваних.  Про це повідомив начальник ГУ Національної поліції Київської області Дмитро Ценов, передає "Інтерфакс".

"Загалом на сьогодні затримано п'ятьох осіб: спільники, які підшукували і надавали знаряддя злочину, тобто, боєприпаси, затримано організатора-замовника, а також виконавців цього злочину", - сказав він.

За словами головного поліцейського області, мотивом замовлення злочину є діяльність організації С14 і конкретно Сергія Мазура. Викрито й замовника злочину. Його імені наразі правоохоронці назвати не можуть, але фінансування злочину ним склало три тисячі доларів.

"Ми задокументували причетність цих людей до замаху на керівника громадської організації С14 Сергія Мазура. Наразі проходить суд з обрання запобіжного заходу", - сказав Ценов.

Запобіжний захід обирають трьом фігурантам.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Борисполі Київської області в вікно квартири координатора організації С14 Сергія Мазура невідомі кинули вибуховий пристрій, імовірно гранату, повідомляє сама організація в Facebook.

"У квартиру Мазура в Борисполі кинули гранату. Поранений батько Сергія. Він втратив багато крові, але живий. На місці працює поліція", - йшлося в повідомленні.

 

 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки