В Одесі біля суду стався конфлікт

20:25, 23 ноября 2018
Зараз поліцейські встановлюють обставини події.
В Одесі біля суду стався конфлікт
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У п’ятницю, 23 листопада, в Приморському районному суді м. Одеси під час судового засідання між групами підтримки сторін - учасників судового процесу виник конфлікт, який переріс у бійку, передає прес-служба місцевої поліції.

Завдяки злагодженим та оперативним діям правоохоронців конфлікт було локалізовано. Наразі 49 осіб доставлені до Портофранківського відділення поліції для встановлення обставин події, після чого їхнім діям буде дана правова кваліфікація.

Анкетні дані усіх доставлених до поліції встановлені: більшість з них - жителі інших регіонів України. Зараз правоохоронці встановлюють мету, з якою чоловіки прибули до Одеси.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що 16 листопада  у Соснівському районному суді м. Черкаси після проголошення судового рішення в кримінальному провадженні стосовно В.В. Воронкова, В.О. Горбенка, В.Л. Завражина, М.М. Русіна, В.А. Мельника, Р.В. Недибалюка за підозрою у вчиненні викрадення та вбивства Василя Сергієнка понад тридцяти осіб так званих активістів, невдоволених судовим рішенням, заблокували вихід із зали судових засідань суддям та секретарю судових засідань, а також вчинили опір працівникам поліції та військовослужбовцям Національної гвардії України.

Крім того, активісти спробували знову заблокувати роботу суду.

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва