Мати та донька загинули: родину з Шостки спіткала трагедія

03:00, 1 января 2019
Унаслідок ДТП двоє пасажирів загинули.
Мати та донька загинули: родину з Шостки спіткала трагедія
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У суботу, 29 грудня, на автодорозі Київ-Глухів-Бачівськ біля с. Красносільське, Борзнянського району сталася аварія, передає прес-служба ДСНС України у Чернігівській області.

Зазначається, що автомобіль «ВАЗ 21015» зіткнувся з автомобілем «Renault Trafic» та автомобілем «Opel Kadett». Унаслідок ДТП двоє пасажирів (1 дитина) загинули, троє осіб отримали тілесні ушкодження. Для деблокування потерпілих залучалось відділення 24 ДПРЧ м. Борзна (5 чоловік особового складу, 1 одиниця техніки).

Родина їхала з Києва до Шостки, щоб разом з рідними зустріти Новий рік. Унаслідок ДТП викладач з кафедри МАХФВ Юрій Доломакін втратив дружину Наталію та дочку Єву. Сам Юрій зараз знаходиться в реанімації у Ніжіні.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла про ДТП у Вінниці. Службове авто поліції збило 16-літню дівчину, яка переходила проїжджу частину по «зебрі». Замість пригальмувати перед пішохідним переходом, «коп», навпаки, прискорився. За кермом легковика був заступник начальника місцевої патрульної поліції.

Також ми повідомляли, що прокуратура повідомила про підозру водію, який збив дитину та втік з місця ДТП. 24-річний уродженець Запорізької області у Києві на пішохідному переході скоїв наїзд на 12-річну дівчинку, після чого втік з місця ДТП та залишив дитину без допомоги.

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Вікторія Кицюк
    Вікторія Кицюк
    суддя Солом'янського районного суду міста Києва
  • Олег Дзюба
    Олег Дзюба
    суддя Господарського суду Харківської області