Потрійна ДТП на Тернопільщині: загинула людина

23:05, 11 января 2019
Водій одного із легковиків не впорався з кермуванням та вилетів на зустрічну смугу.
Потрійна ДТП на Тернопільщині: загинула людина
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У селі Ступки Тернопільського району, поблизу перехрестя автомобільної дороги «Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка» та вулиці Залізничної не розминулося три автівки. Про це повідомляє прес-служба обласної Нацполіції.

У четвер, 10 січня, близько 17:10, водій автомобіля Hyundai Accent, рухаючись в напрямку Тернополя, порушив правила дорожнього руху і виїхав на зустрічну смугу, перетнувши дві суцільних лінії.

В результаті такого маневру іномарка зачепила зустрічний автомобіль Volkswagen Passat. Проте, удар транспортні засоби не зупинив і після цього Hyundai врізався ще й в Nissan X-Trail з причепом.

На момент нещастя в усіх автомобілях були пасажири, а в Nissan ще й малолітня дитина. 

Летально завершилася ця автопригода для кермувальника Hyundai Accent. Його пасажира з закритою черепно-мозковою травмою та закритим переломом стегна доправили до лікарні.

Госпіталізували до медзакладу і кермувальника та пасажира з Nissan X-Trail.

Працівники поліції з'ясовують причини дорожньо-транспортної пригоди. За попередньою інформацією, водії тверезі, дорога, де трапилася аварія, чиста та без вибоїн. Триває слідство.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла про масштабну ДТП на БуковиніЗіштовхнулися два мікроавтобуси. За останньою інформацією, один з постраждалих загинув. Ще шість людей були травмовані.

Також ми повідомляли про масштабну ДТП з мікроавтобусом на Рівненщині. Автобус з дітьми злетів з дороги і перекинувся колесами догори. Щоб відбуксирувати транспорт довелося викликати рятувальників.

Ще раніше внаслідок смертельної ДТП, що сталася вранці першого січня на трасі Дніпро — Миколаїв, загинула родина з трьома дітьми, наймолодшому з яких було 7 місяців.

Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва