Зґвалтував неповнолітню доньку співмешканки: суд залишив зловмисника під вартою

14:39, 29 марта 2019
Скориставшись відсутністю матері 17-річної дівчини чоловік декілька годин знущався над нею.
Зґвалтував неповнолітню доньку співмешканки: суд залишив зловмисника під вартою
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Слідчим суддею Соснівського райсуду Черкас 28 березня 2019 року задоволено клопотання слідчого Головного управління Національної поліції в Черкаській області та продовжено строк тримання під вартою підозрюваному у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою, частиною третьою статті 152 Кримінального кодексу України, тобто у вчиненні зґвалтування неповнолітньої особи, з якою винний перебуває (перебував) у сімейних або близьких відносинах. Про це повідомляє прес-служба судової влади.

«Досудовим розслідуванням встановлено, що вночі 3 лютого 2019 року підозрюваний, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, у власній квартирі зґвалтував неповнолітню доньку своєї співмешканки, скориставшись відсутністю її матері. Після цього, продовжуючи реалізацію свого злочину умислу, направленого на зґвалтування 17-річної дівчини, погрожуючи застосуванням фізичного насильства, користуючись своєю перевагою у фізичній силі, залякавши неповнолітню, ігноруючи вмовляння не вчиняти відносно неї протиправних дій, підозрюваний утримував її в квартирі та протягом 4 годин без добровільної згоди потерпілої природнім способом ще декілька разів вступив з нею в статеві зносини», — повідомили у суді.

Наступного дня 46-річному жителю м. Черкаси вручено повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою, частиною третьою статті 152 Кримінального кодексу України.

5 лютого 2019 року ухвалою слідчого судді Соснівського районного суду м. Черкаси стосовно підозрюваного С. застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Хмельницькій області 28-річний місцевий житель заманив до свого будинку 11-річну школярку, після чого напав на неї і зґвалтував.

Крім того, ми писали, що в Рівненській області раніше судимий зловмисник напав на 11-річну дівчинку і намагався її зґвалтувати.

Також нам стало відомо, що у Запоріжжі правоохоронці затримали чоловіка 1990 року народження, який погрожував ножем і приставав до неповнолітньої дитини в під'їзді будинку.

Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Данило Гетманцев
    Данило Гетманцев
    голова Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики
  • Михайло Ніколаєв
    Михайло Ніколаєв
    суддя Господарського суду Чернівецької області
  • Сергій Чванкін
    Сергій Чванкін
    голова Київського районного суду м. Одеси