Стрілянина у центрі Києва: з'явилися перші подробиці і відео

01:00, 4 апреля 2019
Внаслідок отриманих поранень помер один із учасників конфлікту.
Стрілянина у центрі Києва: з'явилися перші подробиці і відео
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Правоохоронці розповіли подробиці стрілянини 2 квітня в одній з квартир Печерського району Києва.

Внаслідок отриманих травм помер один із учасників конфлікту, повідомляє прес-служба поліції Києва.

Про стрілянину правоохоронцям повідомила місцева мешканка, яка заявила, що чула постріли в сусідній квартирі. Правоохоронці негайно виїхали на місце інциденту.

Як виявилося, стріляв 57-річний киянин, котрий тривалий час проживав за кордоном, а до столиці України повернувся після отримання цієї квартири у спадок.

Причиною конфлікту стало квартирне питання: сестра продала частину квартири іншій особі, в результаті чого до помешкання прибули троє чоловіків, нібито на правах нових власників, й намагалися потрапити всередину.

Намагаючись їм завадити, чоловік, котрий перебував всередині, вистрілив з мисливської рушниці. Один із «візитерів» отримав поранення в живіт, через яке невдовзі помер у лікарні.

Стрільця затримали, вогнепальна зброя вилучена. Розпочате кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу (Умисне вбивство). Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до 15-ти років.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» писала, що Харків сколихнула нова стрілянинаМіж чоловіками виникла сварка, в ході якої один з них застосував пристрій для відстрілу гумовими кулями.

Також ми писали, що поліцейські розстріляли автомобіль на Черкащині. Копи здійснили постріл по колесах автомобіля. Після переслідування затримали водія автомобіля «Рено», який порушував правила дорожнього руху.

До того ж ми повідомляли, що у Старому Селі на Рівненщині невідомі застрелили чоловіка.

Крім того, ми писали, що в Тернопільській області чоловік застрелив свого знайомого після застілля. Поліція затримала стрілка на місці подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва