НАБУ проводить обшуки на Харківщині: що трапилося

17:14, 28 августа 2019
Працівники поліції встановлять, чи наявні в діях вказаної особи ознаки складу злочинів.
НАБУ проводить обшуки на Харківщині: що трапилося
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Детективи НАБУ під процесуальним керівництвом САП здійснюють обшуки в Харківській області за місцем проживання окремих посадових осіб ДП «Гутянське лісове господарство» та комерційних компаній. Про це повідомила прес-служба Антикорупційного бюро.

«Слідчі дії санкціоновані та відбуваються в межах розслідування можливих зловживань під час продажу деревини. Попередня правова кваліфікація — ч.2 ст 364 КК України. Розслідування цих фактів НАБУ здійснює з лютого 2019 року.

За місцем одного з обшуків детективи НАБУ були змушені викликати поліцію, оскільки власник житла чинив протидію проведенню законної слідчої дії», — повідомили у НАБУ.

Зазначається, що надалі працівники поліції встановлять, чи наявні в діях вказаної особи ознаки складу злочинів, передбачених ст. 342 та 345 КК України.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла про те, що НАБУ та САП розслідують дії екс-посадовця РНБО

Крім того, ми писали про те, що Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) спільно зі Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою (САП) розслідують недекларування екс-главою Нацполіції Одеської області Дмитром Головіним понад 2 мільйонів гривень.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва