На Рівненщині загинув комунальник через отруйні викиди

08:30, 1 сентября 2019
Причини і обставини події встановлюються.
На Рівненщині загинув комунальник через отруйні викиди
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Рівненській області комунальники під час роботи отруїлися випарами з каналізації, одного з них медикам врятувати не вдалося. Про це повідомили у відділі комунікації поліції області.

Інцидент стався в селі Зоря. Троє працівників місцевого комунального підприємства проводили поточні роботи на каналізаційному колекторі, внаслідок чого отруїлися небезпечними випарами, життя 37-річного чоловіка врятувати не вдалося.

“Близько полудня вчора, 30 серпня, в поліцію надійшло повідомлення від медиків, що в селі Зоря бригада швидкої медичної допомоги констатувала смерть місцевого жителя, ще двох – госпіталізували”, – йдеться в повідомленні.

“Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що троє працівників місцевого комунального підприємства проводили поточні роботи в каналізаційному колекторі. В результаті отруєння небезпечними випарами життя 37-річного чоловіка врятувати не вдалося, а 32-х і 57-річного жителів Зорі госпіталізували у лікарню,” – повідомляють в поліції.

За фактом трагедії відкрито кримінальну справу за статтею “Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою” (ч. 2 ст. 272 Кримінального кодексу).

Причини і обставини події встановлюються.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла про масове отруєння дітей під Одесою. Медики виявили в оздоровчо-спортивному таборі «Медик-2» патогенну флору та дизентерію, після чого ухвалили рішення про закриття закладу до приведення його у відповідність до санітарних норм.

Також ми писали, що в Дубно під час рок-фестивалю «Тарас Бульба» отруїлися 14 осіб. Зазначається, що отруєння постраждалі пов'язують з вживанням шаурми.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва