Під Дніпром водій викинув з маршрутки пасажира, відео

08:30, 12 сентября 2019
Водій маршрутки вигнав пасажирку із салону через те, що не мав решти.
Під Дніпром водій викинув з маршрутки пасажира, відео
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Кам’янському Дніпропетровської області водій маршрутки вигнав пасажирку з салону через те, що в нього не було решти. Про це повідомила сама потерпіла на своїй сторінці у Facebook 11 вересня.

Чоловік розлютився на пасажирку і почав ображати її, а потім і взагалі виштовхав з автобуса.

"Сьогодні вранці я сіла в маршрутне таксі на Комунарній, з собою у мене було 500 грн і 2 грн. Водій маршруту почав мене виганяти і конкретно ображати, я йому у відповідь. На наступній зупинці той силою мене виштовхав із маршрутки! Він не мав ніякого права до мене торкатися, а він дуже сильно мене штовхав!" — написала жінка .

Думки користувачів соцмережі розділилися: хтось посміявся з інциденту і підтримав водія, а хтось заступився за жінку:

"Невже важко, знаючи, що вранці будете їхати на маршрутці, підготувати дрібні гроші водію?", "Інтелігентна ранкова розмова", "Вони знайшли одне одного…", "А скоро тисячна купюра з’явиться…", "Вона агресивніша за водія", "Ну найпростіше в усьому звинуватити водія. Насамперед, саме ви повинні самі подбати про те, щоб у вас були дрібні гроші на проїзд. Невже це так складно?", "Водій правильно вчинив, ну хто їй дасть решту з ранку?"  так звучать коментарі.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла про те, що у Києві неадекватний водій автомобіля «Мерседес» з пістолетом в руках напав на водія маршрутки. Нападник не соромився ні свідків, ні пасажирів транспорту.

Також п’ятьох патрульних харківського метро підозрюють у хабарництві та систематичних знущаннях над пасажирами підземки. Прокуратура завершила досудове розслідування щодо правоохоронців.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки