На Сумщині пенсіонер убив сина і його товаришів: горе-батьку призначили 15 років за ґратами

20:25, 30 сентября 2019
Чоловік двома пострілами вбив двох друзів сина, а синові завдав ножового поранення в живіт, від якого він помер.
На Сумщині пенсіонер убив сина і його товаришів: горе-батьку призначили 15 років за ґратами
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У селі Старі Вирки Сумської області 71-річний чоловік із мисливської рушниці застрелив двох друзів свого старшого сина, а потім вдарив його ножем. Про це повідомляє прес-служба Білопільського районного суду.

Відомо, що обвинувачений в день убивства вживав спиртні напої. Між двома його синами, які також були у стані алкогольного сп’яніння, виник конфлікт, який переріс у бійку. Старший син, розуміючи, що самотужки не дасть раду батьку з братом, зателефонував своєму другу та попросив його разом зі спільними знайомими приїхати на допомогу, аби заспокоїти сп’янілих родичів. Близько опівночі, дочекавшись своїх друзів, він зайшов з ними у двір, аби продовжити з’ясування стосунків. Виникла словесна сварка, в результаті якої молодшому сину обвинуваченого були нанесені удари в обличчя та тулуб, від яких той впав на землю.

«71-річний чоловік, побачивши, що незнайомі вдарили його сина, вийшов у двір з мисливською рушницею. Хоч загрози життю молодого чоловіка не було, обвинувачений спершу двома пострілами вбив двох друзів сина, а згодом, вихвативши з його рук ніж, завдав йому ножового поранення в живіт, від якого останній помер», — йдеться у повідомленні.

Білопільський райсуд засудив чоловіка до 15 років позбавлення волі за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого пунктом 1 частини другої статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство двох або більше осіб).

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Києві чоловік вбив рідного брата. Тіло потерпілого зі слідами насильницької смерті виявила його матір на балконі у квартирі. 

Крім цього, на Одещині дочка металевою кувалдою вбила матір. Жінка отримала тілесні ушкодження у вигляді відкритої черепно-мозкової травми, забиття головного мозку тяжкого ступеню, внутрішньочерепного крововиливу. Від отриманих тілесних ушкоджень мати підозрюваної померла.

Також ми писали, що у Києві жінка холоднокровно вбила свого знайомого під час сварки. Тіло закривавленого чоловіка помітили мешканці будинку й викликали правоохоронців та медиків.

Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Литвиненко
    Олександр Литвиненко
    секретар Ради національної безпеки і оборони України
  • Наталя Бжассо
    Наталя Бжассо
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Володимир Біоносенко
    Володимир Біоносенко
    голова Миколаївського окружного адміністративного суду
  • Василь Кузь
    Василь Кузь
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Тетяна Фетісова
    Тетяна Фетісова
    суддя Черкаського апеляційного суду