Вбила рідну матір: суд обрав запобіжний захід горе-доньці

16:30, 13 сентября 2019
Громадянці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 15 років.
Вбила рідну матір: суд обрав запобіжний захід горе-доньці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У четвер, 12 вересня, слідчим суддею Біляївського районного суду Одеської області було обрано запобіжний захід підозрюваній В., мешканці м. Біляївка, у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 115 Кримінального кодексу України (Вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині) у вигляді тримання під вартою на строк 60 днів, без визначення розміру застави. Про це повідомляє прес-служба суду.

У ході досудового слідства встановлено, що  11.09.2019 року близько 16:30 підозрювана, перебуваючи за місцем свого мешкання у м. Біляївка, під час раптової сварки з матір’ю, маючи умисел на позбавлення життя останньої, на подвір’ї домоволодіння металевою кувалдою, яку взяла у господарському приміщенні, умисно нанесла три удари по голові у праву скроневу та тім’яну області матері, внаслідок чого остання отримала тілесні ушкодження у вигляді відкритої черепно-мозкової травми, забиття головного мозку тяжкого ступеню, внутрішньочерепного крововиливу та була доставлена каретою швидкої допомоги до КЗ «Біляївська» ЦРЛ для надання кваліфікованої медичної допомоги. Але від отриманих тілесних ушкоджень матір підозрюваної померла.

Громадянка В. підозрюється у вчиненні особливо тяжкого злочину, за який законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 15 років.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що в Дніпрі жінка тримала 8-річного сина на ланцюгу.

Крім цього, на Хмельниччині горе-мати вбила новонароджене дитя.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Михайло Спірідонов
    Михайло Спірідонов
    голова Харківського окружного адміністративного суду
  • Олена Фонова
    Олена Фонова
    суддя Господарського суду Луганської області