Розробка ЄСІТС: заплановано аудит програмного забезпечення

16:55, 9 декабря 2019
Мета заходу — визначити наявність, працездатність та функціональну відповідність програмного забезпечення, розробленого у рамках побудови ЄСІТС.
Розробка ЄСІТС: заплановано аудит програмного забезпечення
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Відповідно до пункту 5.3 наказу №1096 Держаної судової адміністрації України Державне підприємство «Інформаційні судові системи» 10 грудня 2019 року з 10:00 починається комплекс заходів з аудиту поточного стану розробки та наявних функціональних можливостей прикладного програмного забезпечення, яке створювалось Адміністратором відповідно до договорів з побудови компонентів ЄСІТС у 2018-2019 рр. Про це повідомляє Державне підприємство «Інформаційні судові системи».

Основна мета заходу — визначити наявність, працездатність та функціональну відповідність програмного забезпечення, яке було розроблено у рамках побудови ЄСІТС, відповідно до попереднього наказу Державної судової адміністрації України від 02 березня  2018 р №99 «Про забезпечення створення і функціонування Єдиної судової інформаційної-телекомунікаційної системи» та можливість використання цього програмного забезпечення при побудові ЄСІТС, відповідно до вимог нової Концепції.

Запрошені: розробники складових підсистем ЄСІТС, судові експерти, міжнародні експерти від проекту «Pravo-Justice», представники Державної судової адміністрації України, Верховного Суду. Також запрошені представники Генеральної прокуратури України та Державного бюро розслідувань.

Реєстрація учасників о 9:30 у холі Державного підприємства «Інформаційні судові системи» (Київ, вул. Плещеєва,10).

Раніше «Судово-юридична газета» писала, чи готовий український суд стати електронним.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України