Вбили своїх немовлят: суд покарав горе-матерів

12:20, 19 декабря 2019
Дві матері проведуть за ґратами 2 роки.
Вбили своїх немовлят: суд покарав горе-матерів
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В Одеській області суд апеляційної інстанції залишив у силі вирок районного суду у справі щодо вбивства немовля. У першій справі апеляційна інстанція підтвердила законність рішення, яким жінку визнано винною у вбивстві своєї новонародженої дитини та засуджено до 2 років ув’язнення, передає офіційний сайт обласної прокуратури.

«Так, прокурори Роздільнянської місцевої прокуратури підтримували обвинувачення у суді стосовно мешканки Великомихайлівського району, підозрюваної у вбивстві свого новонародженого сина.

З’ясовано, що у серпні 2017 року у занедбаному будинку без медичної допомоги жінка народила хлопчика, якого поклала у полімерний пакет та сховала в дивані. Унаслідок цього дитина померла від асфіксії», — йдеться у повідомленні.

У другій справі прокурори Котовської місцевої прокуратури підтримували обвинувачення у суді стосовно мешканки Балтського району, підозрюваної у скоєнні аналогічного злочину (ст. 117 КК України).

Під час слідства встановлено, що у травні цього року жінка одразу після пологів викинула немовля у вигрібну яму, де дитина померла від асфіксії. Жінку засуджено до 2 років позбавлення волі

Також у прокуратурі зазначили, що обидві жінки на медичний облік у жіночій консультації не ставали, медичний огляд не проходили.

Раніше «Судово-юридична газета» інформувала про те, що у Вінниці затримали чоловіка, який нападав на жінок зі шприцом.

Також ми повідомляли про вбивство у Запоріжжі, де чоловік зарізав батька своєї нареченої. Родичі загиблого вимагають найсуворішого покарання.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва