Двох комунальників підозрюють в обвалі будинку в Дрогобичі

17:55, 29 июля 2020
Працівники місцевого комунального підприємства постануть перед судом.
Двох комунальників підозрюють в обвалі будинку в Дрогобичі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Двох працівників Дрогобицького комунального підприємства підозрюють в обвалі будинку, який стався наприкінці серпня минулого року. Про це повідомляє пресслужба поліції у Львівській області.

Слідчі Дрогобицького відділу поліції під процесуальним керівництвом Дрогобицької місцевої прокуратури 28 липня завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч. 2 ст. 367 (службова недбалість, що спричинила тяжкі наслідки) Кримінального кодексу України.

«Обвинувальний акт щодо двох працівників місцевого комунального підприємства спрямований на розгляд суду. Підозрюваним є двоє жителів міста, працівники комунального підприємства – 58-річний чоловік та 61-річна жінка. Їм загрожує позбавлення волі на строк від двох до п'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на термін до трьох років та зі штрафом від 250 до 750 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого», – йдеться у повідомленні.

Нагадуємо, що 28 серпня в місті Дрогобич по вулиці Грушевського, 101 в чотириповерховому житловому будинку сталося руйнування під'їзду з першого по четвертий поверх. В результаті події загинули вісім осіб, ще семеро зазнали травм.

До слова, на Тернопільщині на двох людей упала стіна.

Раніше «Судово-юридична газета» писала про суд над чоловіком, який зламав банківську систему й забрав гроші.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва