У центрі Харкова з'явилася «Парковка для оленів»

20:35, 16 декабря 2020
На місці, де часто неправильно паркуються, встановили знак з цікавою назвою.
У центрі Харкова з'явилася «Парковка для оленів»
Джерело фото: apnews
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Харкові поблизу Сумського ринку на місці, де припарковані машини нерідко загороджують проїзд трамваям, встановили знак «Парковка для оленів». Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив секретар Харківської міськради Ігор Терехов.

«Сьогодні, нанапевно, на найпроблемнішому повороті трамвая ми встановили знак, не передбачений жодними правилами дорожнього руху - «Парковка для оленів». А щойно дасть змогу погода - на асфальті уздовж цього відрізка трамвайних колій ми ще і трафаретом намалюємо, де саме наші доморощені «лосі» мають паркуватися», - написав Терехов.

Також він оприлюднив фото встановленого знака - схематичне зображення оленя, що висунув голову зі свого авто та підпис «Місце для паркування оленів».

«Всі ви впізнали це місце біля Сумського ринку, там мало не щодня перебуває хтось, хто залишає свій автомобіль і загороджує проїзд трамваю. Це при тому, що відвідувачі ринку абсолютно безкоштовно на одну годину можуть паркуватися на двох парковках Сумського (ринку - ІФ)», - зазначив Терехов.

Представник міськради закликав водіїв паркуватися за правилами та не заважати ні проїзду громадського транспорту, ні роботі комунальної техніки.

Нагадаємо, що новообраний мер Харкова Генадій Кернес повернеться в Україну напередодні Нового року.

Раніше, «Судово-правова газета» писала, що на КПП траси Київ — Харків водій легковика викинув зброю із машини, утікаючи від поліції.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути у курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва