Конкурс на обрання керівництва САП: 13 квітня проведуть психофізіологічне дослідження із застосуванням поліграфу

09:20, 8 апреля 2021
Дослідження полягає в опитуванні з використанням комп’ютерного технічного засобу, призначеного для реєстрації психофізіологічних реакцій, під час якого здійснюється аналіз динаміки реакцій кандидата на психологічні стимули.
Конкурс на обрання керівництва САП: 13 квітня проведуть психофізіологічне дослідження із застосуванням поліграфу
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

З 13 квітня 2021 року починається проведення психофізіологічного дослідження із застосуванням поліграфа для кандидатів, які беруть участь у конкурсі на зайняття вакантних посад заступника Генерального прокурора – керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури та заступника керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури і допущені до співбесіди. Про це повідомляє пресслужба ОГП.

Дослідження проводитиметься відповідно до статті 24 Порядку роботи конкурсної комісії та проведення конкурсу на зайняття адміністративних посад у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі та полягає у нешкідливому для життя і здоров’я людини опитуванні з використанням комп’ютерного технічного засобу, призначеного для реєстрації психофізіологічних реакцій, під час якого здійснюється аналіз динаміки вказаних реакцій опитуваної особи на психологічні стимули, репрезентованих у варіантах відповідей, предметах, схемах, фотографіях тощо, що дає змогу виявити симуляцію і відобразити зареєстровані результати в аналоговій та/або цифровій формі.

Дослідження проводитиметься за адресою: м. Київ, вул. Шовковична, 10, оф. 27

«ДО УВАГИ КАНДИДАТІВ!

Перед дослідженням необхідно добре виспатися та не мати в день його проведення будь-яких сторонніх завдань чи планів, оскільки дослідження може затягнутись або його перебіг змінитися через об’єктивні обставини.

ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ:

–   за декілька днів до проведення дослідження вживати алкоголь, фармакологічні препарати, окрім тих, що прописані лікарем. Перед дослідженням, у випадку вживання ліків, прописаних лікарем, кандидат повинен повідомити поліграфологу, які саме препарати він вживав;

–   за декілька годин до проведення дослідження вживати каву, напої типу енергетиків, переносити значні фізичні навантаження, у тому числі, пов’язані з тренуваннями.

До місця проведення дослідження необхідно прибути за 15 хвилин до його початку у гарному фізичному та бадьорому стані.

Відмова кандидата від проходження або самовільне припинення ним участі в дослідженні є підставою для ухвалення конкурсною комісією рішення про припинення участі такого кандидата в конкурсі», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що «Судово-юридична газета» писала про конкурс на обрання керівництва САП: комісія назвала кандидатів, допущених до співбесід.

Крім того, ми писали, як кандидати на керівників Спеціалізованої антикорупційної прокуратури проходять тестування.

Також ми публікували фоторепортаж із першого етапу відбору на Голову САП.

Додамо, що Конкурсна комісія САП обмежила кількість кандидатів, яких допустять до перевірки поліграфом.

Крім того, Спеціалізована антикорупційна прокуратура оприлюднила результати анонімного тестування на знання законодавства.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва