ССО взяла під охорону усі об’єкти системи правосуддя Луганщини

18:54, 2 февраля 2022
Наразі під захистом Служби судової охорони вже перебувають 593 органи та установи судової влади України.
ССО взяла під охорону усі об’єкти системи правосуддя Луганщини
Джерело фото: sso.gov.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У вівторок, 1 лютого, співробітники Служби судової охорони взяли під свій захист Луганський апеляційний суд. Про це повідомляє офіційний сайт ССО.

«Із взяттям під охорону цієї судової установи на Луганщині не лишилося об’єктів судової влади держави, які б не охоронялися співробітниками Територіального управління Служби судової охорони у Луганській області.

Під час церемонії взяття установи під охорону начальник Територіального управління Служби у Луганській області, полковник Служби судової охорони Вячеслав Абрамов, представив колективові установи своїх підлеглих, які відсьогодні підтримуватимуть у суді громадський порядок, ознайомив із завданнями, які покладаються на судових охоронців, а також висловив сподівання на плідну співпрацю та підтримку.

Водночас виконувачка обов’язків голови Луганського апеляційного суду Валентина Луганська привітала судових охоронців із початком несення служби й побажала їм успіхів у службі.

Наразі під захистом Служби судової охорони вже перебувають 593 органи та установи судової влади України», — сказано у повідомленні.

Також «Судово-юридична газета» писала, що ССО є важливим і необхідним державним органом у системі судової влади країни, – Олексій Маловацький.

Додамо, що ССО взяла під свій захист ще дві судові установи.

Також Борзнянський райсуд Чернігівської області перейшов під захист Служби судової охорони.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВа також на нашу сторінку у FacebookViber та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Володимир Бондарчук
    Володимир Бондарчук
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Ілля Марущак
    Ілля Марущак
    суддя Господарського суду Чернівецької області