У Києві викрили зухвалу пенсіонерку-аферистку

12:15, 5 ноября 2018
Від дій 71-річної жінки постраждали двоє осіб.
У Києві викрили зухвалу пенсіонерку-аферистку
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Києві правоохоронні органі затримали 71-річну пенсіонерку, яка неодноразово у минулому притягалася за шахрайство. Вона ошукала двох гостей столиці, а зараз перебуває у розшуку за аналогічний злочин у Чернівецькій області, передає прес-служба відомства.

До працівників управління карного розшуку столичної поліції надійшла оперативна інформація про протиправну діяльність уродженки Харкова. Також правоохоронцям стало відомо, що від дій 71-річної жінки постраждали двоє осіб, яких вона ошукала на 6400 гривень.

Як з’ясувалося, пенсіонерка на добу винайняла квартиру у будинку на вулиці Михайла Донця, яку пізніше перездала одночасно двом людям. Для переконливості зловмисниця надала паспорт і свідоцтво про право власності на житло, які виявилися підробленими.

Для надання пояснень правопорушницю доставили до Солом’янського управління поліції. Встановлено, що вона вже має судимість за шахрайство, а з 2017 року перебуває у розшуку за вчинення аналогічного злочину на території Чернівецької області. Речові докази вилучили та направили на експертизу.

Повідомлення про подію належним чином зареєстровано у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень громадян. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією, передбаченою ч. 2 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Також встановлюється причетність затриманої особи до вчинення аналогічних злочинів на території міста Києва.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Київська місцева прокуратура №7 спільно з Головним управлінням контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері економічної безпеки СБУ викрила групу осіб, які шляхом використання підроблених документів заволоділи нерухомістю громадян і територіальної громади Києва.

Крім того, Харківська місцева прокуратура №4 направила до Московського районного суду м. Харкова обвинувальний акт стосовно 32-річного чоловіка, підозрюваного у шахрайстві з нерухомістю.

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Надія Андрусик
    Надія Андрусик
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Ярослав Василенко
    Ярослав Василенко
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Валентин Сердюк
    Валентин Сердюк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді
  • Ігор Бахаєв
    Ігор Бахаєв
    суддя Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області