У Києві подали до суд на директора НАБУ

11:55, 5 ноября 2018
Артем Ситник задекларував земельну ділянку в окупованому Криму.
У Києві подали до суд на директора НАБУ
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

До Окружного адмінсуду Києва надійшов позов ТОВ «Юридична компанія «Студія права» до директора НАБУ Артема Ситника щодо його декларацій за 2015, 2016, 2017 роки, передає прес-служба суду.

Зокрема, позивач просить суд визнати протиправною бездіяльність директора НАБУ, яка виразилась у неподанні ним щорічних декларацій за 2015, 2016, 2017 роки з достовірними відомостями про право власності на земельну ділянку у місті Севастополі.  Також позивач просить зобов’язати відповідача — директора НАБУ Артема Ситника — вчинити дії з подання відповідних щорічних декларацій з достовірними відомостями в частині права власності на дану земельну ділянку.

Окрім того, серед позовних вимог зазначено визнання протиправною бездіяльність відповідача, яка виразилась у неподанні ним щорічної декларації  за 2017 рік  з достовірними відомостями  про отримання ним та членом його сім’ї доходу у сумі 90000 рублів 00 копійок. Водночас позивач просить зобов’язати директора НАБУ вчинити дії з подання  даної інформації  у декларації за минулий рік.

Наразі судом розглядається питання про відкриття провадження у даній адміністративній справі.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що директор НАБУ Артем Ситник заявив про регулярне виявлення прослуховуючих пристроїв в Бюро.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України