Гвалтівник у Запоріжжі затягнув жертву у ліс і познущався

07:25, 7 декабря 2018
Зловмисник був затриманий в порядку ст. 208 КПК України.
Гвалтівник у Запоріжжі затягнув жертву у ліс і познущався
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Запоріжжі 23 вересня цього року зловмисник обікрав жінку, після чого затягнув потерпілу у лісосмугу та зґвалтував її. Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

«У нічний час, вищезгаданий зловмисник, перебуваючи в Шевченківському районі Запоріжжя, шляхом застосування фізичного насильства відкрито викрав у громадянки В. її сумку в якій знаходилися два мобільні телефони, гроші та інше майно. Після цього зловмисник затягнув потерпілу у лісосмугу та зґвалтував її», - сказано у повідомленні.

У результаті вжитих органом досудового розслідування заходів по «гарячих слідах» була встановлена особа злочинця. Зловмисник був затриманий в порядку ст. 208 КПК України і йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Запорізькою місцевою прокуратурою № 1 направлено для розгляду до суду обвинувальний акт відносно зловмисника, який зґвалтував та пограбував жінку в Шевченківському районі Запоріжжя.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному проваджені завершено. Наразі крапку у справі має поставити суд.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Київській області суд ухвалив рішення помістити в психіатричну лікарню 32-річного злочинця, який убив 82-річну пенсіонерку, а потім зґвалтував.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України