На Волині московський піп відкрив вогонь по людях під церквою

23:45, 23 февраля 2019
Священик вів прицільний вогонь з вогнепальної зброї. При цьому він вигукував: «Я стріляю».
На Волині московський піп відкрив вогонь по людях під церквою
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У селі Жидичин на Волині біля Свято-Миколаївського храму колишньої УПЦ МП 23 січня сталася стрілянина. Про це повідомляє «Вголос» з посиланням на сайт Жидичинського Свято-Миколаївського монастиря.

Раніше на зборах релігійної громади Жидичина 17 лютого віряни прийняли рішення перейти до ПЦУ. Але прихильники Московського патріархату не хочуть віддавати храм. Це стало причиною конфлікту.

Зазначається, що прихожани мирно грілися біля вогнища, охороняючи храм. Приблизно о 03:30 по людях почав настоятель храму, протоієрей Володимир Гелета.

Наголошується, що священик вів прицільний вогонь з вогнепальної зброї. При цьому він вигукував: «Я стріляю», а також «Даю годину і всіх буду розстрілювати».

Внаслідок стрілянини постраждалих немає. На місці працює слідчо-оперативна група.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що в центрі Кременчука пролунали постріли. За словами очевидців, у дворі будинку №32 на вул. Першотравневій хтось вистрілив з пістолета в людини у технічного входу в магазин «Маркетопт». Постраждалого з пораненням в живіт забрала «швидка».

Крім того, ми писали, що у місті Українка Київської області між чоловіком і двома хлопцями зав'язався конфлікт, в результаті обидва хлопці постраждали.

Також нам стало відомо, що Одеські правоохоронці затримали водія, який стріляв в іншого водія. Інцидент стався опівдні на вул. Чорноморського козацтва. Обурений тим, що його автомобіль «підрізала», як йому здалося, інша машина, зловмисник наздогнав її і змусив водія зупинитися.

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Дмитро Василяка
    Дмитро Василяка
    суддя Херсонського окружного адміністративного суду