Пацієнт убив сусіда по палаті через гучну музику на Одещині

23:25, 23 февраля 2019
Зловмисникові загрожує до десяти років позбавлення волі.
Пацієнт убив сусіда по палаті через гучну музику на Одещині
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В Одеській області в одній з лікарень пацієнт убив сусіда по палаті, вдаривши його ножем у живіт. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

До поліції звернувся охоронець одного з медичних закладів Ізмаїла з повідомленням про пацієнта, який отримав ножове поранення.

Прибувши на місце події, працівники поліції з’ясували, що між 53-річним мешканцем Болградського району та 28-річним жителем Ізмаїла, які перебували на лікуванні, стався конфлікт. Для з’ясування стосунків чоловіки вийшли у внутрішній дворик закладу, де під час бійки старший з них дістав ніж та наніс своєму опоненту декілька ударів у живіт. Врятувати життя потерпілому медикам не вдалося - від отриманих ушкоджень він помер.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Знаряддя злочину – ніж вилучено та направлено на експертизу.

Правопорушникові обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. В рамках кримінального провадження призначено низку експертиз. Слідство триває.

Відповідно до санкції статті, за скоєне зловмисникові загрожує до десяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що к Дніпровському районі столиці в одній з квартир на Дарницькому бульварі ледь не сталася трагедія: 49-річний чоловік завдав ножові поранення своєму 71-річному батькові, після чого втік.

Крім того, ми писали, що у Кропивницькому в багатоповерхівці на вулиці Ю. Коваленко сталося жахливе вбивство: 35-річну жінку зарізав її колишній чоловік. Відзначається, що в квартирі перебували два малолітніх дитини.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Володимир Погребняк
    Володимир Погребняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Богацька
    Наталія Богацька
    голова Південно-західного апеляційного господарського суду
  • Тетяна Кудрявцева
    Тетяна Кудрявцева
    суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська