Викрали і під дулом пістолета вимагали $500: Одесу сколихнув зухвалий напад

03:00, 7 марта 2019
Інцидент стався в Суворовському районі Одеси.
Викрали і під дулом пістолета вимагали $500: Одесу сколихнув зухвалий напад
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

35-річному чоловіку подзвонив знайомий і запропонував поїхати «випити пива». Той погодився, і коли товариш приїхав по нього не сам, а з двома незнайомцями, нічого поганого не запідозрив. Невідомі представилися «колегами з роботи», після чого вся компанія відправилася на пошуки кращого закладу для «відпочинку».

Деякий час зловмисники просто катали потерпілого містом, а потім вивезли на околицю і, погрожуючи пістолетом, вимагали гроші. Оскільки необхідної суми у чоловіка не було, після кількох годин залякувань його відпустили «шукати гроші».

Одесит відразу звернувся в поліцію. Наступна зустріч із зловмисниками відбулася вже під наглядом правоохоронців. Як тільки злочинці отримали конверт з грішми, їх відразу затримали співробітники сектору реагування патрульної поліції Лиманського ВП і викликали на місце пригоди слідчо-оперативну групу Суворовського відділу.

Зловмисниками виявилися 27-річний одесит і неодноразово засуджений за аналогічні злочини 23-річний житель області. Чоловіки зізналися у скоєному і пояснили, що хотіли легких грошей, а в якості жертви третій спільник запропонував свого знайомого.

Зараз двоє злочинців затримані за ст. 208 КК України. Пістолет було вилучено та відправлено на експертизу. Проводяться дії зі встановлення місцезнаходження і притягнення до відповідальності третього фігуранта справи, який влаштував «пастку» потерпілому.

За даним фактом почали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 189 (вимагання), ч. 2 ст. 187 (розбій) та ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення свободи або викрадення людини) КК України.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» писала, що стало відомо, хто влаштував стрілянину на АЗС поблизу Києва. Стрілка відвезли до лікарні з діагнозом «закрита черепно-мозкова травма та забійні рани голови».

Також ми повідомляли, що в Полтавській області затримано чотирьох співробітників Національної поліції, які вчинили розбійний напад на перехожого.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Інна П'єнта
    Інна П'єнта
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Ольга Склярук
    Ольга Склярук
    суддя Східного апеляційного господарського суду