Стрілянина на АЗС під Києвом: стало відомо, хто влаштував перестрілку

23:25, 25 февраля 2019
Стрілка відвезли до лікарні з діагнозом закрита черепно-мозкова травма та забійні рани голови.
Стрілянина на АЗС під Києвом: стало відомо, хто влаштував перестрілку
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На АЗС у селі Стоянка поблизу Києва сталася бійка та стрілянина. Спочатку водії посварилися, а згодом пошарпалися і побилися, передає «Ракурс».

Конфлікт переріс і в стрілянину. 59-річний водій Audi Q7 здійснив декілька пострілів у 34-річного візаві, повідомила 25 лютого Національна поліція. Стрілок сів у своє авто і швидко зник з АЗС.

Поліція оголосила у Київській області операцію «Сирена», і водія іномарки швидко вирахували. Ним виявився 59-річний житель села Гореничі. У нього вдома під час обшуку знайшли пристрій для відстрілу набоїв, споряджених гумовими кулями. Стрілку також дісталося під час бійки — його відвезли до лікарні з діагнозом закрита черепно-мозкова травма та забійні рани голови.

За стрілянину на АЗС затримали колишнього топ-менеджера «Нафтогазу», а також екс-депутата Житомирської міськради Михайла Заславського.

Потерпілого 34-річного киянина в лікарню відвезли з діагнозом вогнепальні поранення голови та сліпе поранення попереку. На місці стрілянини поліція вилучила три гільзи і гумову кулю калібру 9 мм.

Обох учасників інциденту затримали, вони перебувають в ізоляторі тимчасового утримання. Два кримінальних провадження відкрили за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) КК України.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що в Полтавській області затримано чотирьох співробітників Національної поліції, які вчинили розбійний напад на перехожого.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олена Смірнова
    Олена Смірнова
    суддя Господарського суду Харківської області
  • Олеся Алтухова
    Олеся Алтухова
    суддя Лубенського міськрайонного суду Полтавської області