П’яний поліцейський напав на дитину: ДБР завершило розслідування

15:45, 8 февраля 2019
Інцидент трапився у Києві. Правоохоронцю загрожує до семи років ув’язнення.
П’яний поліцейський напав на дитину: ДБР завершило розслідування
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

За результатами належного процесуального керівництва прокуратури міста Києва та ГПУ завершено досудове слідство та направлено до суду обвинувальний акт відносно поліцейського, який із застосуванням ножа вчинив зухвалий розбійний напад на 12-річну дівчинку. Про це у п’ятницю, 8 лютого, повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва.

Нагадаємо, розбійний напад стався 20 грудня 2018 року біля столичного кінотеатру «Тампере».

22-річний працівник правоохоронного органу напав на дівчинку, яка поверталась додому парком. Погрожуючи ножем, поліцейський заволодів мобільним телефоном дитини та намагався втекти, проте його встигли затримати перехожі, які стали свідками нападу.

Наразі правоохоронцю інкримінують вчинення злочину, передбаченого ст. 187 КК України (розбій). Обвинувальний акт відносно нього скеровано до Солом’янського районного суду м. Києва для розгляду по суті. За вчинене йому загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.

Підозрюваний перебуває під вартою.

Досудове слідство у даному кримінальному провадженні здійснювалося слідчими столичного територіального управління ДБР під процесуальним керівництвом прокуратури міста Києва та ГПУ.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що ДБР затримало керівника підрозділу поліції в місті Кам’янське Дніпропетровської області, який систематично вимагав і отримував хабарі. Патрульний брав «данину» у місцевого таксиста, обіцяючи взамін не заважати його роботі.

Також ми повідомляли, слідчими теруправління ДБР у Полтаві спільно зі співробітниками управління Департаменту внутрішньої безпеки в Полтавській області затримано чотирьох співробітників Національної поліції, які вчинили розбійний напад на перехожого.

Ще раніше слідчі ДБР за вимагання та одержання неправомірної вигоди у розмірі 4 000 доларів США затримали виконуючого обов’язки начальника одного з відділів Національної поліції в Одесі.

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Руслан Гринчук
    Руслан Гринчук
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Надія Губенко
    Надія Губенко
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді